Dimecres 28 de novembre va tenir lloc l’acte d’entrega de les beques a l’Esperit Esportiu que cada any otorga la Fundació Prevent a esportistes amb discapacitat. La gala d’entrega va tenir lloc a l’Auditori del Fòrum de Barcelona.

Els esportistes proposats per la Federació i que rebran la beca de la Fundació Prevent són: Maria Heras i Lara Arenòs de bàsquet en cadira de rodes, l’Aroa Madrid d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, Blanca Pérez, Berta Garcia i Ana Maria Florina de natació, Marta LLauradó de rugbi en cadira de rodes, Anna Martin, Oriol Ruiz i Ismael Chico de slalom en cadira de rodes elèctrica i l’Astrid Fina d’snowboard.

Les Beques Prevent a l’Esperit Esportiu volen premiar i reconèixer esportistes amb discapacitat que contribueixen amb el seu esforç, dedicació i entusiasme a promocionar els valors de l’esport adaptat més enllà de la mera competició.

Les beques, convocades anualment en el mes de setembre, compten amb el suport de les Federacions Catalanes d’Esports per a Paralítics Cerebrals, per a Invidents, per a Persones amb Discapacitat Física i la Federació Catalana d’Atletisme; compten amb una dotació que prové de fons fundacionals propis i de la participació d’empreses privades.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies