Aquest cap de setmana del 1 i 2 de desembre es disputen diferents partits de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes i d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Aquest dissabte es disputa el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit que emfronta els dos equips dels DRACS CEA, el Green Team contra el Black Team al Poliesportiu de l’Institut Guttmann de Badalona.
.
Pel que respecte al bàsquet en cadira de rodes, aquest cap de setmana es disputen partits de la quarta jornada de la Lliga Catalana Nivell 2. Dissabte el CE Costa Daurada B rep a la seva pista al Comkedem i diumenge el Bamesad juga el seu partit davant els Màsters FCEDF. El partit entre el CB Granollers i el CB MIFAS B s’ajornat i l’equip que descansa en aquesta jornada és l’UNES – AFA.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies