Del 21 al 23 de desembre tindrà lloc la Concentració del Grup Èlit de la Selecció Espanyola de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat i on han estat convocats els jugadors catalans Biel Carbó del Barça – UNES i Òscar Onrubia del CE Global Basket UAB.

Durant els tres dies de treball, dirigits pel seleccionador Òscar Trigo, els 15 jugadors convocats tindran quatre sessions d’entrenaments. En aquesta concentració hi han jugadors que ja han competit amb la selecció espanyola absoluta i sots-22 així com joves valors del bàsquet en cadira de rodes, com Biel Carbó, jugador del Barça – UNES i que participa per primera vegada en una concentració de la Selecció Espanyola.

Aquesta és la primera concentració per la preparació de la participació de la Selecció Espanyola en l’Europeu de bàsquet en cadira de rodes que es disputarà a Walbrzych (Polònia) del 28 d’agost al 9 de setembre de 2019.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies