Aquest diumenge 25 de novembre s’ha disputat el primer dels partits corresponents a la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb clara victòria pel CB MIFAS B davant el Comkedem per 40 a 18.

L’equip local va ser el clar dominador del partit ja des del començament amb un bon joc en atac i una bona defensa que els va permetre finalitzar el primer quart amb un parcial favorable de 14 a 4, una diferència de 10 punts que es va anar ampliant encara més durant el segon quart, arribant al descans amb un marcador favorable a l’equip gironí de 26 a 10. Durant la segona part va continuar la superioritat del CB MIFAS B però el ritme del partit no va ser tant intens com en la primera part, al final del partit 40 a 18 a favor de l’equip local que aconsegueix d’aquesta manera la seva primera victòria de la competició.

El proper cap de setmana, 1 i 2 de desembre es disputen els partits de la quarta jornada de la Lliga Catalana amb els emfrontaments entre el CE Costa Daurada B contra Comkedem i Bamesad contra els Màsters FCEDF.