Aquest dissabte 1 de desembre s’ha disputat el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb un partit històric, ja que era la primera vegada que s’enfrontaven en competició oficial els dos equips dels DRACS CEA.

El partit, disputat al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona, va ser molt igualat entre els dos combinats, destacant el joc en defensa. Al final de la primera part, el Black Team guanyava per 2 a 0 amb gols d’Arnau Camps. Durant la segona part va continuar l’igualtat entre els dos equips, Jordi Valle va fer el tercer gol del Black Team deixant sentenciat el partit. Gerard Aroca va retallar les diferències al marcador però finalment Arnau Camps de nou va fer el quart i definitiu gol del Black Team, Kevin Vera va fer el segon i darrer gol del partit pel Green Team deixant el marcador final en 4 a 2 a favor del Black Team.
.
Dissabte 15 de desembre es disputa l’altre partit d’aquesta segona jornada de la Lliga Catalana amb l’emfrontament entre els dos equips favorits, l’ADB Barberà i el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies