Aquest dissabte 17 de novembre s’ha disputat el segon i darrer partit de la primera Jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre el Comkedem contra els DRACS CEA Black Team al que han guanyat per un marcador final d’11 a 5.

El gran protagonista del partit ha estat l’Òliver Vilella, jugador de Comkedem i autor de tots els gols del seu equip. El resultat a la mitja part ja era favorable a l’equip local, el Comkedem que disputava aquest partit a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, per 7 a 2, una diferència de gols que es va reduïr durant la segona part però ja amb el partit decidit a favor del Comkedem que aconsegueix d’aquesta manera la seva primera victòria a l’edició de la Lliga Catalana d’aquest any. En l’altre partit d’aquesta primera jornada, l’ADB Barberà va guanyar el seu partit davant els DRACS CEA Green Team.

Dissabte 1 de desembre es disputa el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana amb l’emfrontament entre els DRACS CEA Green Team contra els DRACS CEA Black Team.

Foto: DRACS CEA

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies