Aquest cap de setmana s’ha disputat solament un partit de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2. El partit entre els Màsters FCEDF i el CB MIFAS B no s’ha pogut jugar degut al tall de carreteres a la província de Girona a causa de les intenses plujes que ha impedit el desplaçament de l’equip gironí, el partit es jugarà en properes dates.

Diumenge 18 de novembre s’ha disputat el partit entre el CB Granollers i el CE Costa Daurada B, un partit que va començar amb un ritme trepidant, sobretot per part de l’equip local, finalitzant el primer quart amb un marcador de 18 a 9 a favor del CB Granollers, destacant els 12 punts del jugador número 10, Roca. Els jugadors de Manel Seva van reaccionar durant el segon quart reduint la diferència a solament 3 punts al descans, 23 a 20. La segona part va ser molt diferent a la primera ja que va ser de total domini visitant, guanyant el CE Costa Daurada B ampliament el tercer i el darrer quart per finalitzar guanyant el partit per un marcador favorable de 35 a 51.

El cap de setmana de l’1 i 2 de desembre es disputen els partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, on l’UNES – AFA és l’equip que descansa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies