Del 12 al 15 de novembre s’ha disputat l’European Cup i també la segona prova de la Copa del Món, totes dues a la ciutat de Landgraaf (Holanda) amb la participació de l’esportista catalana Astrid Fina.

Dimarts 13 es va disputar l’European Cup, prova que forma part del Circuit Continental Cup, on la rider barcelonesa va finalitzar en segona posició a la modalitat de banked slalom clase SB-LL-2, per darrera de l’holandesa Lisa Bunschoten que va aconseguir la medalla d’or.

Dimecres es va disputar la segona prova de la Copa del Món a la mateixa localitat. Malauradament, una caiguda d’Astrid Fina li va impedir lluitar per les medalles finalitzant en la cinquena posició final. Dijous es va disputar una prova més de la Copa del Món on Astrid va tornar a repetir la cinquena posició aconseguida dimecres.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies