Aquest dissabte 17 de novembre comença una nova edició de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Centre Natació Mataró. Una competició que serveix a les grans figures d’aquest esport com a preparació per les seves competicions més importants i que, per la resta de nedadors i nedadores representa una gran oportunitat per anar millorant les seves capacitats i marques personals.

Abans de començar la competició, tindrà lloc l’entrega dels premis als campions de la darrera edició, destacant a Antoni Ponce (CN Sitges) com millor nedador, Núria Marquès (CN Sant Feliu) millor nedadora i el Centre Natació Mataró com a millor Club.

L’edició d’enguany de la Lliga Catalana consta de quatre proves, a més de la primera d’aquest dissabte a Mataró, dissabte dotze de gener es disputa la segona jornada al Club Natació Martorell, dissabte 4 d’abril es disputa la tercera jornada al Club Natació Sitges i, com és tradicional, durant els Jocs Catalans, encara pendent de determinar la data i la localitat, es disputarà la quarta i darrera prova de la Lliga Catalana de natació d’aquesta temporada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies