Aquest cap de setmana del 10 i 11 de novembre s’han disputat dos partits corresponents a la segona jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per els Màsters FCEDF i el Bamesad.

El partit més emocionant i igualat d’aquest cap de setmana va emfrontar al CE Costa Daurada B contra els Màsters FCEDF a Reus, un partit on els veterans de la Federació van guanyar a la pròrroga per un ajustat 32 a 33 després d’arribar al final del partit amb empat a 27 punts.

Diumenge al matí es va disputar l’altre partit d’aquesta segona jornada entre el CB MIFAS B i el Bamesad. L’equip local va començar dominant el partit, 8 a 4 al final del primer quart, però a partir del segon quart l’equip castellonenc del Bamesad va començar a dominar el partit arribant a la mitja part amb un marcador favorable de 17 a 12, un marcador que es va anar ampliant durant la segona part per arribar al final amb victòria per 24 a 33.

El partit entre l’UNES AFA i el CB Granollers s’ajornat i es jugarà en properes jornades i, l’equip que ha descansat aquesta jornada ha estat el Comkedem.