Aquest cap de setmana del 17 i 18 de novembre es disputen diferents partits de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes i d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, a més del començament de la Lliga Catalana de natació.

Aquest dissabte finalitza la primera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit que emfronta el Comkedem contra els DRACS CEA Black Team. L’ADB Barberà va guanyar el seu partit d’aquesta jornada davant els DRACS CEA Green Team.

Pel que respecte al bàsquet en cadira de rodes, aquest cap de setmana es disputen partits de la tercera jornada de la Lliga Catalana Nivell 2. El Màsters FCEDF rep a la seva pista al CB MIFAS B i el CB Granollers juga també diumenge contra el CE Costa Daurada B. El partit entre el Comkedem i l’UNES AFA s’ajornat i el Bamesad és l’equip que descansa en aquesta tercera jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies