Aquest dissabte 10 de novembre ha començat una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Green Team, amb victòria per l’equip local per 11 a 2.

El partit va començar amb domini de l’ADB Barberà gràcies al seu jugador més destacat, Asier Sánchez que va marcar el cinc primers gols del seu equip. El resultat a la mitja part era 5 a 2 a favor de l’equip local. A la segona part va continuar la superioritat de l’equip vallesà, gran favorit a revalidar el títol aconseguit la darrera temporada, marcant sis gols més, finalitzant el partit amb 11 a 2 favor de l’ADB Barberà.

Disssabte 17 de novembre se disputa el segon partit d’aquesta primera jornada amb l’emfrontament entre el Comkedem i els DRACS CEA Black Team. Tots els partits d’aquesta edició de la Lliga Catalana es disputen els dissabtes a les 12h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies