Aquest cap de setmana del 20 i 21 d’octubre s’ha disputat la segona jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1, amb victòries del CE Costa Daurada i el CE Globa Basket UAB.

Dissabte per la tarda es va disputar el partit entre el Barça – UNES i el CE Costa Daurada al Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, amb victòria per l’equip visitant que va anar sempre al davant al marcador, a la mitja part el resultat era de 17 a 23 a favor dels jugadors de Manel Seva, el partit es va decidir en el darrer quart on el Costa Daurada va guanyar per un parcial de 17 a 8 guanyant d’aquesta manera el primer partit que han jugat aquesta temporada en la LLiga Catalana.

Diumenge al matí es va disputar l’altre partit de la jornada amb clara victòria d’un dels equips favorits de la competició, el CE Global Basket UAB, davant el Valida sin Barreras – CB MIFAS per 10 a 46, un partit on el global Basket va dominar sense problemes durant tot el partit disputat a Girona.

La tercera jornada de la LLiga Catalana es disputa el proper cap de setmana del 27 i 28 d’octubre on el Costa Daurada jugarà contra el Valida sin Barreras – CB MIFAS i també contra el CE Global Basket UAB.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies