El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre comença la segona edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 i també es disputa la segona jornada de la LLiga Catalana Nivell 1.

Pel que fa a la competició de la LLiga Catalana Nivell 1, dissabte 20 es disputa el partit entre el Barça – UNES i el CE Costa Daurada al Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, a més, el diumenge al matí a Girona el Valida sin Barreras – CB MIFAS rep a la seva pista al CE Global Basket UAB.

La LLiga Catalana Nivell 2 comença la competició amb el partit de la primera jornada entre el Bamesad i el CE Costa Daurada B al Pavelló el Temple de la ciutat de Tortosa i el partit avançat entre els Màsters FCEDF i l’UNES AFA, en aquesta primera jornada el CB MIFAS B és l’equip que descansa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies