Aquest cap de setmana del 20 i 21 d’octubre ha començat la competició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb participació rècord de set equips aquesta temporada.

Diumenge pel matí es va disputar el partit entre el Bamesad i el CE Costa Daurada B amb victòria per l’equip visitant. El partit va començar força igualat, finalitzant el primer quart amb empat a 10 punts, de totes maneres els dos següents quarts van resultar decisius per la victòria del CE Costa Daurada B ja que va guanyar amb un contundent parcial de 28 a 4, el darrer quart ja amb tot decidit va ser un tràmit finalitzant el partit amb victòria visitant per 22 a 43. Per la tarda, es va disputar l’altre partit d’aquesta primera jornada on l’equip dels Màsters FCEDF solament va poder fer front a l’UNES AFA durant el primer quart, al que es va arribar amb 4 a 6 a favor de l’equip visitant, després d’aquest primer quart l’UNES AFA va imposar la seva superioritat guanyant amb comoditat a l’equip dels Màsters FCEDF per 19 a 42.

El cap de setmana del 27 i 28 es disputa el partit entre el CB Granollers i el Comkedem corresponent a la segona jornada de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies