El cap de setmana del 6 i 7 d’octubre comença una nova edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 on participen quatre dels millors equips catalans de bàsquet en cadira de rodes de l’actualitat.

Els equips participants en aquesta edició són, el CE Global Bàsquet UAB, actual subcampió de la competició, el Barça – UNES, el CE Costa Daurada i el Valida sin Barreras – CB MIFAS de Girona. La competició finalitzarà el darrer cap de setmana del mes d’abril de 2019. Amb aquestes dates es vol garantir una competició de qualitat i que, els equips que juguen la LLiga Nacional, puguin compatibilitzar totes dues competicions.

A la secció de bàsquet en cadira de rodes de la web de la FCEDF, hi haurà tota l’informació relativa a la competició com el calendari i els resultats. A més, amb el hastag #LLigaCATBCR, es podrà seguir tota l’actualitat de la LLiga Catalana, no solament del Nivell 1 sinò també la del Nivell 2 que properament també començarà la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies