El Programa Hospisport comença una nova temporada a partir del mes d’octubre amb la programació de diferents activitats. Aquestes activitats es poden portar a terme gràcies a la col.laboració de la Diputació de LLeida.

L’activitat aquàtica infantil, és l’activitat més destacada de les terres de Lleida, concretament s’ofereixen cursos pels més petits de la familia a les localitats de Lleida, Balaguer i Cervera. En el següent enllaç es pot accedir a totes les activitats que es porten a terme a la provincia de Lleida on també hi han sessions de piscina per adults i boccia entre d’altres.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies