La Setmana Europea de l’Esport 2018 (SEE), organitzada per la Comissió Europea mitjançant l’Agència Executiva dels àmbits Educatiu, Audiovisual i Cultural (EACEA), tindrà lloc des del 23 al 30 de setembre, en la seva quarta edició.

La Federació organitza dos esdeveniments de l’esport adaptat durant la Setmana Europea de l’Esport, concretament dissabte 29 on la Federació estarà present en la cinquena edició de “No Limits Barcelona”, prova automobilística sense barreres organitzada per ECOM i Rally Classics, en la qual es posen en joc l’orientació i l’estratègia. Oberta a la participació de conductors/es amb discapacitat física i conductors/es de vehicles ecològics. La Federació estarà present amb una estació esportiva de bàsquet en cadira de rodes perquè puguin gaudir de l’esport adaptat tots els visitants a la prova.

D’altra banda, el mateix diumenge, però per la tarda, es disputa al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre l’ADB Barberà i el Comkedem primer partit de la nova temporada d’aquest esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies