Dimecres 19 de setembre va tenir lloc al Pont de Suert, l’acte de reconeixement de la Generalitat de Catalunya als millors esportistes i entitats de l’Alt Pirineu i Aran. L’acte va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport, el Sr. Gerard Figueres.

Entre els més de 80 premiats pels èxits esportius aconseguits durant el 2017, destaca l’esportista de la Federació, Oriol Ruiz que, conjuntament amb Almudena Ruiz van ser premiats com els millors esportistes amb altres capacitats. A més, Oriol Ruiz va rebre el guardó a “Millor Fita Esportiva” per haver batut el rècord d’Espanya d’slalom a la categoria WSB1 infantil a la prova d’eliminació individual. Sens dubte uns reconeixements molt merescuts després dels seus èxits esportius.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies