Diumenge 30 de setembre es disputa la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat de Malgrat de Mar a les 18h (avinguda de Tarragona, s/n).

La Supercopa la disputen l’ADB Barberà, com actual campió de la LLiga Catalana i el club Comkedem, sub-campió de la Copa Catalunya disputada als darrers Jocs Catalans a Manresa, ja que l’ADB Barberà també va ser el campió.

Aquest és el primer partit d’una nova temporada que tindrà en la LLiga Catalana la competició més important d’aquest esport a Catalunya i on properament us anunciarem novetats al respecte d’aquesta edició.

  1. 21 setembre, 2018

    Hola,

    Sóc l’Eduard de la Xarxa. Ens interessaria fer una noticia en paper sobre la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes eléctica de Malgrat (enguany la Xarxa disposarà d’unes pàgines al Mundo Deportivo i a l’Sport).

    Necessitariem una nota de premsa i una foto per il·lustrar la prèvia a primers de la propera setmana!

    Ja direu si va bé!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies