Diumenge 16 de setembre es va disputar el Campionat de Catalunya Round 900 i Trofeu Jordi Adell absolut i adaptat al Castell de Montjuïc de Barcelona organitzat per la Federació Catalana de Tir Amb Arc i el Club Arc Montjuïc.

Pel que fa als esportistes amb discapacitat, Hèctor Garcia va guanyar a la modalitat d’arc recorbat, categoria d’arc adaptat, amb 744 punts i medalla de bronce a la mateixa modalitat però en categoria absoluta. Per la seva part, Jesús López, va guanyar, en arc adaptat i modalitat d’arc compost, amb un total de 861 punts, aconseguint també la medalla de plata en categoria absoluta.