Del 24 d’octubre al 5 de novembre es disputa la Copa del Món de futbol per amputats a la ciutat mexicana de Guadalajara i on participa la selecció espanyola en la que set catalans formen part de la convocatòria, cinc esportistes i dos dels entrenadors de la Selecció.

Els cins jugadors catalans convocats són: Jonatan Ruiz, Zacarías Oualit, Nicolás García, Luis Fernando Ribeiro i Aberto Pino. Dins del cos tècnic de la selecció, format per cinc entrenadors, destaquen els catalans Alberto Martínez i Cristian Rodríguez.

Aquesta és la primera vegada que Espanya participa en una Copa del Món de futbol per amputats on Rúsia és l’actual campiona. Espanya va finalitzar en quarta posició en l’Europeu disputat l’any passat a Istanbul (Turquia) en la seva primera participació oficial a nivell internacional.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies