Del 4 al 8 de juliol s’ha disputat l’Open Mundial de boccia amb la participació de la selecció espanyola de boccia a la localitat de Póvoa de Varzim (Portugal). Entre els onze esportistes convocats hi havien dos catalans a la modalitat de BC4 (esportistes amb discapacitat física), el veterà Vasile Agache i Ramón Prat.

La competició no va començar molt bé pels esportistes catalans, ja que a la primera jornada, Vasile Agache, l’esportista espanyol amb millor rànquing en aquesta disciplina, es va veure superat per l’alemany Boris Nicolai (1-7), i Ramon Prat no va poder amb el rus Sergey Safin (2-7). En la segona jornada de competició, Vasile Agache va guanyar per 8-4 al txec Jan Bajtek però no va perdre amb el britànic Stephen McGuire (0-10) quedant divuitè a la classificació final. Per la seva part, Ramon Prat va perdre els seus dos partits, el primer davant el canadenc Marc Dispaltro (3-6) i el segon amb la croata Melissa Osmanovic (1-4), per acabar en el lloc 21.

En la prova per equips i parelles a la Copa del Món de boccia, els dos esportistes catalans, conjuntament amb Ángela Naveira, que participava per primera vegada en una competició internacional, no van tenir sort i van perdre els quatre partits que van disputar en aquesta modalitat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies