Aquest cap de setmana del 7 i 8 de juliol s’ha disputat el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 8è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb victòria de la Selecció de Gran Bretanya sots22.

Dissabte es va disputar la primera fase del torneig on totes les seleccions es van emfrontar entre elles. La Selecció de Gran Bretanya sots22 va començar jugant a un gran nivell el Trofeu ja que va guanyar el primer partit contra Portugal per 72 a 40 i, en el darrer partit del matí, va guanyar amb autoritat al Combinat Femení de la FEDDF guanyant per 76 a 36. Per la seva part, la Selecció Catalana va guanyar el partit disputat contra el Combinat Femení de la FEDDF per 44 a 40 i a la Selecció de Portugal per 50 a 46 classificant-se d’aquesta manera per la final de diumenge.

Diumenge es van jugar els partits finals amb victòria de la Selecció de Portugal sobre el Combinat Femení de la FEDDF per 48 a 42 aconseguint d’aquesta manera la tercera posició del Trofeu. La gran final, la van disputar Gran Bretanya sots 22 contra la Selecció Catalana, un partit molt igualat en algunes fases però on finalment la qualitat dels jugadors britànics i les faltes personals d’alguns dels jugadors més importants de Catalunya van decidir un partit que va finalitzar amb 55 a 31 a favor de Gran Bretanya sots22.

Abans de la final, va tenir lloc un partit de bàsquet inclusiu i l’entrega dels trofeus als equips guanyadors de la LLiga Catalana, el Joventut BCR al Nivell 1, i l’Escola AFA com a campió del Nivell 2. En el següent enllaç podeu accedir a totes les estadístiques completes dels partits disputats durant el 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies