Durant aquest mes de Juliol, concretament els dissabtes 21 i 28, l’equip d’hoquei en cadira de rodes eléctrica, DRACS CEA organitza uns entrenaments de tecnificació per tots aquells jugadors que vulguin millorar les seves habilitats.

Les jornades d’entrenament es portaran a terme a les instal.lacions de l’Institut Guttmann. Els horaris de les dues jornades és de 10: 30h a 12: 30h. Si us interesa i necesiteu més informació us podreu adreçar a: info@dracscea.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies