l’UFEC ha signat un conveni de col·laboració amb la UOC amb una doble intenció:

1. Oferir descomptes als federats. CONSULTEU el DOCUMENT ADJUNT on teniu el CODI DE DESCOMPTE.

2. Fomentar la carrera dual d’esportistes. D’aquesta manera, dins dels serveis de suport UOC per a esportistes es crea la figura del tutor o tutora, que vetllarà per conciliar la pràctica esportiva professional i els estudis universitaris de la UOC.

CategoryAltres
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies