Aquest proper estiu viuràs experiències inoblidables i ens agradarà que, algunes d’elles, sigui amb nosaltres. T’oferim tres propostes per a nens i joves amb discapacitat física que poden participar acompanyats d’amics o familiars de similar edat sense discapacitat, i nens i joves sense discapacitat en general. Aquí tens tota la informació.

CASAL ESPORTIU (145 €uros)

Barcelona, CEM “Can Dragó”
Del dilluns 25 al divendres 29 de juny
De 9 a 17 hores
Dels 6 als 25 anys (nascuts entre el 1993 i 2011)

Al terra, de peu, sobre rodes, a l’aigua… T’oferim pràcticar esports d’equip (hoquei, bàsquet, rugby), individuals (tennis, slàlom, atletisme, tir amb arc), recreatius (vela, hípica – excursió fora de Barcelona-), piscina, activitats lúdiques i esportives, visites d’esportistes paralímpics i molt més. I si vius lluny de Barcelona, t’oferim un servei de monitors i allotjament nocturn per rematar les jornades amb activitats d’oci per la tarda.

COLÒNIES (290 €uros)

Pantà de Sau, casa “Can Mateu”
Del diumenge 15 al diumenge 22 de juliol
Dels 6 als 15 anys (nascuts entre el 2003 i 2011)

Tallers, jocs, nit de por, piscina, excursió, activitats esportives, temps lliure… i molta gresca amb amics en plena natura!

ESTADA AUTÒNOMA (290 €uros)

Sant Pere Pescador, càmping ”La ballena alegre”
Del dissabte 28 de juliol al dissabte 4 d’agost
Dels 15 als 18 anys (nascuts entre el 1999 i 2003)

Comprar menjar, cuinar, netejar la casa, organitzar la nevera… sense baralles ? Però també, dormir, menjar, piscina, platja, oci nocturn, excursió, lligar si es pot… amb molta festa. I si de cas, ja que hi som, preparem-nos per la universitat, a l’estil de la kedàmia…

Més informació i inscripcions en el següent enllaç.

CategoryAltres
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies