Aquest dimarts 24 d’abril ha tingut lloc a Girona l’acte de signatura del conveni de col.laboració entre la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i l’empresa Válida sin barreras. El president de la Feeració, el Sr. Josep Giménez i el Gerent de Válida sin barreras, el Sr.Francesc Nonó Ortega han estat els representants de les institucions a la signatura.

La finalitat d’aquest conveni de col.laboració entre les dues entitats és potenciar i difondre l’accessibilitat universal i el disseny per a tots, unint esforços per a la supressió de barreres, desplegant recursos i establint sinergies i accions.

Mitjançant aquest conveni, Válida sin barreras s’ofereix a prestar assesorament tècnic gratuït, així també una visita presencial a domicili sense cap cost en matèria d’accessibilitat, disseny i eliminació de barreres arquitectòniques, i en matèria d’adaptació de vehicles a les persones amb mobilitat reduïda. A més, les entitats vinculades a la FCEDF, els seus professionals, membres, associats i particulars derivats des de la FCEDF gaudiran d’un descompte del 10% en l’adquisició de productes per a l’accessibilitat i la supressió de barreres aquitectòniques com cadires salvaescales, plataformes salvaescales i elevadors de curt recorregut.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies