Un cop més el Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord mostrarà les seves millors gales, aquest diumenge 6 de maig, per oferir a la Ciutat i al panorama atlètic Mundial el “13è. Míting Internacional Kern Pharma – Gran Premi Sauleda per atletes amb discapacitats”.

La presència, a una de les reunions atlètiques més reconegudes del Món, d’un grapat dels millors atletes discapacitats del Món dins de les gairebé 250 inscripcions rebudes de 15 països torna a demostrar la importància de l’esdeveniment a nivell internacional.

Pràcticament estarà tot l’equip paralímpic espanyol amb vistes a assolir les mínimes de participació als Campionats d’Europa de Berlín incloent a campions paralimpics a Río com Kim López (pes) o Gerard Descarrega (400m) que no faltaran a l’event juntament amb els millors atletes joves promeses que estan sota el patrocini de Liberty Seguros. A més, també participen atletes internacionals com, l’alemany Markus Rhem recordman mundial de salt de llargada, l’holandès Ronald Hertog, el francès Jean-Baptiste Alaize i l’italiana Martina Caironi, recordwoman del Món de 100 metres i doble Campiona Paralímpica i Mundial de la distancia F42 (amputats), entre d’altres figures.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies