Aquest dissabte 28 d’abril s’ha disputat el partit corresponent a la cinquena jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el Comkedem i els Dracs CEA a les instal.lacions de l’Escola Sagrat Cor de Sarrià de Barcelona amb victòria per l’equip local amb un marcador final de 7 a 3.

El partit va començar amb clar domini dels Dracs CEA que, en els primers cinc minuts es van possar amb un marcador a favor de 0 a 3. Després d’aquest gran començament de partit, el Comkedem va marcar dos gols per finalitzar la primera part amb un 2 a 3 a favor de l’equip visitant. La segona part va ser molt igualada entre els dos equips i es va decidir en els darrers minuts del partit, on el Comkedem, liderat per Òliver Vilella, va realitzar una gran remontada fins arribar al marcador final de 7 a 3 a favor del Comkedem que, amb aquesta victòria, aconsegueixen la segona posició a la LLiga Catalana d’enguany.

Dissabte 5 de maig es disputa la sisena i darrera jornada de la LLiga Catalana amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs CEA al Pavelló Municipal Maria Reverter (C/ Maria Reverter, 88) de Barberà del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies