Aquest dissabte 28 d’abril, s’ha disputat el partit corresponent a la novena Jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 entre el Joventut BCR i el BCR CEM L’H amb victòria per l’equip local per un resultat final de 64 a 25.

El Joventut BCR va ser el clar dominador durant tot el partit de la LLiga Catalana, guanyant tots els parcials en joc. Després de començar guanyant per 0 a 4, el BCR CEM L’H no va poder fer res per aturar a l’equip local que va remontar el marcador per finalitzar el primer quart per 14 a 4. Durant el segon quart va continuar el domini local, arribant a la mitja part amb un marcador a favor de 30 a 10. El Joventut BCR, liderat per Bernal, no va baixar el ritme durant la resta del partit al que es va arribar amb un marcador final de 64 a 25. Amb aquesta victòria, l’equip badaloní s’apropa una mica més al líder de la competició, el CE Global Basket UAB.

El proper diumenge 6 de maig es disputa el partit ajornat entre el CE Costa Daurada i el Joventut BCR, que torna a jugar ja que és l’equip que té més partits pendents per disputar en aquesta edició de la LLiga Catalana Nivell 1.