El passat divendres 27 d’abril es va portar a terme a la seu de la Federació el sorteig dels emparellaments del Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica que es disputa el dissabte 2 de juny dins de les competicions programades als XI Jocs Catalans a Manresa.

Programa de competició:

Dissabte 2 de juny de 2018 – Manresa
Lloc: Pavelló Municipal Vell Congost (Ctra. Manresa – St. Joan, s/n, 08240 Manresa):

– 1er Partit: 10:00 hores | Dracs CEA – Comkedem
– 2on Partit: 12:00 hores | ADB Barberà – Perdedor 1er partit
– 3er Partit: 15:30 hores | Guanyador 1er partit – ADB Barberà

El Campionat de Catalunya és la segona gran competició catalana de la temporada després de la finalització de la Lliga Catalana d’enguany que ha finalitzat amb la victòria de l’ADB Barberà, un dels millors equips d’hoquei de tota Espanya i gran favorit a revalidar el títol aconseguit la temporada passada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies