Dissabte 2 de juny es disputa la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes, dins de les competicions programades dels XI Jocs Catalans. Els equips que lluitaran pel títol de Campió de la Copa Catalunya són el CE Global Basket UAB, l’UNES FC Barcelona i l’equip tarragoní del CB Costa Daurada.

Programa de competició:

Dissabte 2 de juny de 2018 – Manresa
Lloc: Pavelló Municipal Vell Congost (Ctra. Manresa – St. Joan, s/n, 08240 Manresa):

– 1er Partit: 09:30 hores | CE Global Basket UAB – CB Costa Daurada
– 2on Partit: 12:30 hores | CB Costa Daurada – UNES FC Barcelona
– 3er Partit: 17:30 hores | UNES FC Barcelona – CE Global Basket UAB

En l’edició anterior, als Jocs Catalans disputats a Banyoles, en la que van participar quatre equips. l’UNES FC Barcelona va guanyar la final de la Copa al CE Global Basket UAB per un ajustat 54 a 49 final. En l’edició d’enguany aquests dos equips tornen a ser els grans favorits per guanyar la Copa Catalunya 2018.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies