Aquest dissabte 5 de maig s’ha disputat la sisena i darrera jornada de la LLiga Catalana amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs CEA al Pavelló Municipal Maria Reverter de Barberà del Vallès amb victòria per l’ADB Barberà per 9 a 3.

L’equip local, que arribava a aquesta darrera jornada invicte i amb el títol ja assegurat, va començar el partit liderat per Àsier Sánchez que va marcar tres gols en els cinc primers minuts, a la mitja part el resultat era ja, un marcador favorable a l’ADB Barberà per un clar 6 a 1. La segona part, ja amb tot decidit, va baixar de ritme i de joc per part dels dos equips, al final, el resultat va ser de 9 a 3 a favor de l’equip local, l’ADB Barberà, el gran dominador de la competició d’aquest any.

Amb aquesta victòria, l’ADB Barberà revalida el títol guanyat l’edició anterior i és el màxim favorit per guanyar el Campionat de Catalunya que tindrà lloc dissabte 2 de juny dins de les competicions dels XI Jocs Catalans que es disputen a Manresa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies