Aquesta setmana s’ha fet pública la llista de jugadores convocades amb la Selecció Espanyola femenina de bàsquet en cadira de rodes per la Concentració Internacional de preparació pel Campionat del Món que es disputa a la ciutat alemanya d’Hamburg aquest mes d’agost.

Aquesta concentració, que es portarà a terme entre l’1 i el 10 de juny, se realitza a les ciutats d’Oporto (Portugal) i Lió (França) i constarà de diferents esdeveniments esportius per la preparació de la selecció pel Campionat més important d’aquesta temporada, el Campionat del Món. A la llista de 14 jugadores convocades, destaca la presència de dues jugadores amb llicència catalana, Judith Nuñez i Sira Moros, totes dues jugadores del CE Global Basket UAB.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies