En acompliment al que estipula l’Ordre ECD/2764/2015 per la qual es regulen els processos electorals en les federacions esportives espanyoles, la FEDDF ha iniciat el seu període electoral pel qual durant les properes setmanes s’ha d’escollir als estaments amb representació en l’Assemblea General de la FEDDF i la Junta Directiva de la FEDDF.

L‘Assemblea General tal i com estipula el Reglament Electoral de la FEDDF estarà conformat per:
1. Clubs esportius o persones jurídiques que tinguin aptitud per participar en competicions esportives.
2. Esportistes.
3. Tècnics.
4. Jutges, Àrbitres, Cronometradores i Auxiliars.

Tenen la consideració d’electors i elegibles, en les eleccions per a l’Assemblea General, els components dels diferents estaments que compleixin els requisits següents:

1. Els clubs esportius que figurin inscrits en la Federació al moment de la convocatòria de les eleccions i ho hagin estat, almenys, durant la temporada esportiva anterior, sempre que algun dels seus equips hagi participat, igualment durant la temporada anterior, en competicions o activitats de la seva modalitat esportiva de caràcter oficial i àmbit estatal, i continuïn fent-ho en la temporada en què s’iniciï el corresponent procés electoral.
2. Els esportistes que al moment de la convocatòria de les eleccions tinguin llicència en vigor expedida o homologada per la Federació i l’hagin tingut, almenys, durant la temporada esportiva anterior, així com haver participat igualment durant la temporada anterior en competicions o activitats de la seva modalitat esportiva de caràcter oficial i àmbit estatal.
3. Els tècnics que al moment de la convocatòria de les eleccions tinguin llicència en vigor expedida o homologada per la Federació i l’hagin tingut, almenys, durant la temporada esportiva anterior, sempre que hagin participat, també durant la temporada anterior, en competicions o activitats esportives de caràcter oficial i àmbit estatal.
4. Els Jutges, Àrbitres, Cronometradores i Auxiliars que al moment de la convocatòria de les eleccions tinguin llicència en vigor expedida o homologada per la Federació i l’hagin tingut, almenys, durant la temporada esportiva anterior, sempre que hagin participat, també durant la temporada anterior, en competicions o activitats esportives de caràcter oficial i àmbit estatal.

Per presentar les candidatures és necessari presentar el document “Impreso modelo presentación candidaturas”. En el cas de l’estament de clubs ha d’acompanyar-se també el document Word “Carta Modelo delagación candidaturas de clubes” emplenat juntament amb l’imprès anterior de candidatura.

La data límit per presentar les candidatures a membres de l’Assemblea General finalitzen el proper 27 d’abril a les 13:00 hores. Les mateixes s’han d’enviar al correu general de la FEDDF feddf@feddf.es , o per correu postal.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies