Aquest dissabte 28 d’abril es disputa el partit corresponent a la cinquena jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el Comkedem i els Dracs CEA a les instal.lacions de l’Escola Sagrat Cor de Sarrià de Barcelona a les 12h.

Aquesta és la penúltima jornada de la LLiga on es decidirà la segona posició final, ja que l’ADB Barberà ja és el campió de la competició guanyant tots els partits que ha disputat a falta de la disputa del partit de la darrera jornada.

Dissabte 4 de maig es disputarà la sisena i darrera jornada de la LLiga Catalana amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs CEA al Pavelló Municipal Maria Reverter (C/ Maria Reverter, 88) de Barberà del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies