Aquest cap de setmana del 21 i 22 d’abril s’ha disputat el 3r Trofeu Internacional de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona a les instal.lacions del Club Natació Barcelona amb la participació dels millors nedadors catalans del moment. Es tracta d’una competició inclusiva organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

El nedador del CN Sitges, Antoni Ponce, ha aconseguit un nou rècord del món en la prova dels 50m braça SB5 amb un temps de 41,22, rebaixant en més de mig segon l’anterior marca, aconseguida per l’alemany Thomas Grimm l’any 2007. A la sessió matinal de la competició, Antoni Ponce ja havia batut el rècord del món amb un temps de 41,46. “Estic molt satisfet, era un dels objectius”, ha comentat el nedador després d’establir el nou rècord del món.

D’altra banda, destacar també la gran participació del nedador del CN Sabadell i medallista paralímpic, Òscar Salguero que, durant la competició de dissabte, ha aconseguit un nou rècord d’Espanya en la prova dels 50m esquena categoria S9 amb un temps de 32″05.

Foto (Pau Fuentes, FECPC)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies