Durant aquestes dues setmanes la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes ha portat a terme diferents entrenaments de preparació per la disputa del 25è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 8è Memorial Joan Palau i Francàs del 6 al 8 de juliol a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial (C/Muntades 37) de Barcelona.

El dimarts 3 de juliol es celebra el darrer entrenament al CAR de Sant Cugat i aquest dijous 5 de juliol, la Selecció jugarà un partit de preparació a Palau-solità i Plegamans contra la Selecció sots22 de Gran Bretanya que també disputa el Trofeu Internacional.

La Selecció Catalana disputa aquest important Trofeu Internacional contra un combinat nacional femení de la FEDDF i les seleccions absoluta de Portugal i la sots 22 de Gran Bretanya. Aquest trofeu és l’única oportunitat per veure en acció la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes disputar partits contra altres seleccions internacionals.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies