Del 13 al 19 d’agost es disputa el Campionat d’Europa de natació a Dublin (Irlanda), una de les competicions més importants d’aquesta temporada, i on han estat convocats amb la Selecció Espanyola un total de set nedadors i nedadores amb llicència catalana.

En categoria masculina destacar la presència d’Antoni Ponce (CN Sitges), Ponce és un dels grans favorits per guanyar aquest Campionat en la seva categoria. També estan convocats, Òscar Salguero (CN Sabadell), el veterà Miguel Luque (Fundación Adapta2) i el valencià, amb llicència catalana, José Antonio Mari Alcaraz (CN Terrassa). Destacar la presència en la llista, del jove Ariel Enrique Schrenck (CN Mataró) convocat a través del programa AXA de joves promeses paralímpiques. En categoria femenina, Sarai Gascón (CN Terrassa) i Núria Marquès (CN Sant Feliu) són les nedadores convocades i grans favorites a guanyar medalles en les seves proves.

El dissabte 30 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya de natació a les instal.lacions del Club Natació Sabadell, on Antoni Ponce i Núria Marquès van ser els millors nedadors absoluts del Campionat apropant-se a les seves millors marques a poc més d’un mes per la celebració del Campionat d’Europa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies