Aquest cap de setmana del 9 i 10 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya de clubs d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló “José Caballero” de la ciutat d’Alcobendas. En aquesta edició, el Campionat ha comptat amb la presència de dos equips catalans, l’ADB Barberà i els Dracs CEA.

El primer partit de la competició amb participació catalana va ser el segon partit de dissabte, l’ADB Barberà va guanyar per un contundent 20 a 5 al conjunt valencià del Levante Masclets. Els Dracs CEA van jugar el següent partit, un partit contra l’equip amfitrió, el Club Patín Alcobendas i poca cosa va poder fer, ja que va perdre per 12 a 1. L’ADB Barberà a tornar a jugar contra el Levante Masclets ja que eren els dos únics equips del Grup A de la competició i el resultat va tornar a ser favorable per l’equip català, en aquesta ocasió per 13 a 1. El següent partit dels Dracs CEA va ser contra l’equip madrileny del HSRE Magerit, un partit molt igualat entre els dos equips que va finalitzar amb empat a un gol.

Dissabte per la tarda es va disputar el partit de repesca on els Dracs CEA va perdre per 2 a 8 davant l’equip del Levante Masclets. En la seva semifinal, l’ADB Barberà va guanyar per 15 a 1 al HSRE Magerit classificant-se d’aquesta manera per la final. Una final, que es va disputar diumenge, contra l’equip amfitiró del CP Alcobendas i al que va guanyar per 12 a 4, proclamant-se d’aquesta manera campió d’Espanya per tercera vegada consecutiva i sisena en la seva història.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies