Del 7 al 10 de juny s’ha disputat la 32a edició de l’Open Internacional de Berlin de natació, una de les proves més importants i veteranes que es disputen a Europa i en la que han participat els millors nedadors i nedadores paralímpics catalans del moment. destacant per sobre de tots, Antoni Ponce, el nedador del CN Sitges, segon millor nedador per punts en la classificació general del Campionat.

Antoni Ponce va batre el rècord del món de 100m braça SB5 amb un nou temps de 1:28;18 per 1:28;57 que era el rècord fins la data, “sincerament, no ens havien plantejat batre el rècord. Podiem apropar-nos a la sessió de la tarda, ja que el matí havia fet 1:29;04. Vam retocar un parell de cosetes que no havien sortit pel matí i, en definitiva, va sortir una gran marca. Estic molt content, batre el rècord per mi suposa que tot el sacrifici durant la temporada té recompensa i, poder establir un nou rècord és tot un orgull” ens ha comentat Toni Ponce a la FCEDF. A més, el nedador del CN Sitges va fer rècord d’Espanya a la prova de 200m estils SM6 i també a la prova de 400m lliures S6, una prova on va guanyar la medalla d’or de la competició, també va guanyar la medalla de bronze a la prova de 800m Lliures S6. “Estic molt satisfet per totes les marques aconseguides, gràcies sobretot al meu entrenador Jaume Marcé que és un dels principals responsables perque les coses sortin, i aquest resultats ens donen molta confiança de cara a l’Europeu de Dublin” ha destacat l’Antoni Ponce.

Sens dubte un gran campionat per Antoni Ponce que ja té com a pròxim objectiu, el Campionat d’Espanya que es disputa aquest cap de setmana del 16 i 17 de juny a LLoret de Mar amb la participació dels millors nedadors i nedadores paralímpics espanyols.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies