El cap de setmana del 2 i 3 de juny, coincidint amb els Jocs Catalans, el BUC de Barcelona va viatjar a la ciutat francesa de Limoges per disputar la fase d’ascens a 2a divisió francesa després de fer una lliga regular de la 3a divisió pràcticament perfecta, guanyant tots els seus partits a excepció del primer.

La competició, en format de dues lliguetes de tres equips formades pels quatre equips de 2a divisió que es jugaven el descens i els dos primers de la tercera divisió en què es trobava el BUC com a campió per disputar l’ascens. El primer partit va ser contra el Lille amb qui van perdre per 33 a 25. L’equip de l’Auterive va ser el rival en el segon partit al que van guanyar amb claretat amb un marcador final de 43-22, aconseguint d’aquesta manera la segona posició del grup, donant-los el pas a la semifinal amb un rival d’entitat com era l’amfitrió Llemotges.

Diumenge 3 es va disputar la fase final de la competició. El BUC va guanyar per 44 a 42 a l’amfitirió en un partit que es va decidir en la pròrroga, arribant d’aquesta manera a la final en la que poc van poder fer davant el Lille, tot i el cansament del partit anterior el BUC va perdre per solament 11 punts.

Aquest és un gran resultat, ja que l’equip viatjava a França després de perdre el Campionat d’Espanya de Clubs per primera vegada i a més, també amb nombroses i importants baixes tant de jugadors com de membres del cos tècnic.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies