Dissabte a la tarda es va disputar la quarta i darrera Jornada de la Lliga Catalana, Trofeu “Jocs Catalans” de natació, a la Piscina Municipal de Manresa amb la participació de més de 80 esportistes i tècnics.

En la categoria masculina, Antoni Ponce (CN Sitges) va guanyar a Òscar Salguero (CN Sabadell) que va realitzar una gran competició ja que va guanyar les proves de 200m braça SB4-SB13 amb 963 punts per davant de Pau Majó i Antoni Ponce que va aconseguir 1092 punts. A més, el nedador del CN Sabadell, també va guanyar la prova dels 100m estils masculins SM1-SM13 amb 738 punts per davant d’Antoni Ponce amb 661 punts.

En la categoria femenina, la medallista paralímpica Núria Marquès va guanyar el Trofeu Jocs Catalans per davant de Marian Polo (CN Badia). La nedadora del CN Sant Feliu va guanyar les proves de 50m esquena femenins S1-S13 amb 880 punts, els 50m braça femenins SB1-SB13 amb 740 punts i, finalment, els 100m estils femenins SM1-SM13 amb 756 punts.

Els grans dominadors d’aquesta edició de la Lliga Catalana de natació, sense donar cap opció als seus rivals, han estat el nedador del CN Sitges, Antoni Ponce i Núria Marquès del CN Sant Feliu.