Aquest cap de setmana del 2 i 3 de juny s’han celebrat els XI Jocs Catalans de l’esport adaptat a la ciutat de Manresa. Dins de les competicions que es van disputar al Pavelló Vell Congost de la ciutat destaca la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes amb victòria pel CE Global Basket UAB.

El CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB van disputar el primer partit de la Copa, un partit jugat amb molta intensitat per part dels dos equips i que va ser força igualat durant els tres primers quarts, amb alternances en el marcador i parcials molt ajustats. Al darrer quart, els homes dirigits per Òscar Trigo, van ser molt més efectius arribant al final de partit amb un marcador favorable de 63 a 50. El CE Costa Daurada, amb pocs jugadors i gairebé sense descansar, van jugar el segon partit contra l’UNES FC Barcelona, sens dubte el millor partit de la Copa Catalunya, on el Costa Daurada va anar al davant en el marcador durant tot el partit fins arribar a un emocionant darrer minut amb una sèrie de grans jugades per part dels dos equips que es va decidir a falta de solament quatre segons per la finalització amb una cistella del veterà jugador Parri, que va donar la victòria a l’UNES FC Barcelona per 65 a 64.

El darrer partit de la Copa Catalunya era entre els dos equips guanyadors dels partits anteriors davant d’un gran Costa Daurada. Un partit on, el CE Global Basket UAB, va guanyar amb claretat a un UNES FC Barcelona que poc va poder fer per parar l’efectivitat dels jugadors de l’equip vallesà. El marcador al descans ja era de 31 a 19 a favor del Global, una diferència que es va anar ampliant fins arribar al 69 a 39 final, aconseguint d’aquesta manera la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies