Dissabte 2 de juny es va disputar, dins del programa de competicions dels XI Jocs Catalans de l’esport adaptat a Manresa, el Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes amb victòria per l’ADB Barberà per davant del Comkedem i DRACS CEA.

El Campionat, en format triangular entre tots els equips participants, va començar amb el partit entre el Comkedem i els DRACS CEA al Pavelló del Vell Congost. Un partit molt igualat entre els dos equips durant la primera part ja que el resultat al descans era de 4 a 2 a favor de Comkedem que, a la segona part, va augmentar l’intensitat i la pressió sobre els DRACS aconseguint la victòria amb un marcador final de 7 a 2.

El segon partit del Campionat de Catalunya el van disputar els DRACS CEA contra l’ADB Barberà que, des de bon començament va imposar la seva qualitat dominant el joc durant tot aquest partit al que es va arribar al final amb victòria per l’ADB Barberà per un clar 15 a 2.

El campió de Catalunya sortiria del darrer partit del Campionat entre Comkedem i ADB Barberà. El partit, a priori, més igualat del torneig però que va ser de total domini per part de l’ADB Barberà que ja guanyava per 10 a 1 al descans davant d’un Comkedem que depenia massa de les accions individuals del seu millor jugador, l’Oliver Vilella. Al final del partit el resultat va ser de 15 a 3 a favor de l’ADB, proclamant-se d’aquesta manera Campió de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies