Aquest cap de setmana del 2 i 3 de juny s’han celebrat els XI Jocs Catalans de l’esport adaptat a la ciutat de Manresa amb una molt bona acollida per part de la ciutat on s’ha gaudit d’un cap de setmana ple de competicions de diferents esports adaptats.

Pel que fa al programa de competició dels Jocs, dissabte va concentrar gran part dels Campionats disputats. El Pavelló del Vell Congost va ser la seu del Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes on l’ADB Barberà es va proclamar campió després de guanyar els seus partits davant Comkedem i els Dracs CEA, revalidant el títol de l’any passat a Banyoles. Al mateix pavelló es va disputar també el triangular de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes on el CE Global Basket UAB va guanyar els dos partits, el primer davant d’un Costa Daurada que ha realitzat un gran Campionat i el darrer partit guanyant amb superioritat a l’UNES FC Barcelona. La Piscina Municipal de Manresa va ser la seu de la 4ª Jornada de la LLiga Catalana, Trofeu Jocs Catalans de natació amb la presència de gran part dels millors nedadors i nedadores paralímpics catalans del moment amb victòries absolutes pels grans dominadors de la competició, Antoni Ponce i Núria Marquès. També, el mateix dissabte pel matí, es va disputar el Campionat de Catalunya de petanca als exteriors del Pavelló Vell Congost.

El gran protagonista de diumenge va ser el rugbi en cadira de rodes amb la celebració del Trofeu Jocs Catalans amb victòria pel combinat del CAI Deporte Adaptado reforçat amb jugadors de la FLM Madrid que va guanyar a Zuzenak i un combinat de nous jugadors d’aquest esport de la FCEDF. El Campionat de Catalunya de pàdel es va cancel.lar degut a la pluja de diumenge al matí.

Durant tot el dissabte es van portar a terme als exteriors del Pavelló Vell Congost activitats de promoció de l’esport adaptat obertes a tothom.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies