Aquest dimarts 29 de maig al migdia ha tingut lloc, dins del programa “Barra Lliure” al Canal Taronja de Televisió de la ciutat de Manresa, el col.loqui sobre l’esport adaptat i presentació dels XI Jocs Catalans d’aquest cap de setmana a la ciutat.

El col.loqui, presentat per Pilar Goñi, ha comptat amb la presència del Regidor d’Esports de la ciutat de Manresa, Jordi Serracanta, el nedador del CN Sitges i campió del món, Toni Ponce, el Director Tècnic de la Federació, Oriol Lozano i Josep Giménez, president de la FCEDF.

“La ciutat ha posat a disposició de la Federació l’infraestructura municipal i els clubs de la ciutat per gaudir aquest cap de setmana de l’esport adaptat” va comentar Jordi Serracanta durant el debat. Josep Giménez va explicar el propòsit principal dels Jocs Catalans, “apropar l’esport adaptat a totes les comarques de Catalunya, més enllà de Barcelona on tot està més a prop i és més fàcil practicar-lo”. L’esportista Toni Ponce va destacar la importància de treballar en equip i el sacrifici en els entrenaments per aconseguir els objectius esportius i convertir-se en un dels millors nedadors de la seva especialitat. L’explicació del programa de les diferents competicions dels Jocs Catalans i tota l’organització prèvia al cap de setmana va anar a carrer de l’Oriol Lozano.

Els beneficis de la pràctica esportiva per la gent amb discapacitat, més enllà de la vessant competitiva, la nova delegació de la Federació a la Catalunya central, la capacitat de superació en la pràctica esportiva o la necessitat d’una major difusió en aquests esports van ser altres temàtiques que els convidats van parlar amb els tertulians habituals del programa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies