El passat diumenge 27 de maig va tenir lloc una Jornada d’esport inclusiu al Passeig Marítim de Badalona amb motiu de les Festes Majors de la ciutat i coincidint amb la XXXIX Cursa Popular Ciutat de Badalona. La Jornada va estar organitzada per la FCEDF conjuntament amb DISCAN (Associació d’acció social de teràpia amb animals) i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Badalona.

Durant tot el matí, la gent podia participar en diferents estacions esportives com el bàsquet en cadira de rodes, quad rugbi i handbike entre d’altres activitats. La jornada va tenir un gran èxit de participació amb molta afluencia de gent durant tot el matí incloent a la mateixa alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies