El proper cap de setmana es celebren els XI Jocs Catalans a la ciutat de Manresa i ja són més de 250 esportistes i tècnics inscrits per participar en les diferents competicions que es disputaran el cap de setmana.

Com en totes les edicions anteriors, els esports d’equip són els que més esportistes aporten als Jocs Catalans. La Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes la disputen aquest any el CE Global Bàsquet UAB, l’UNES FC Barcelona i el CE Costa Daurada. Tres també seran els clubs participants al Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes, amb la participació de l’ADB Barberà, el Comkedem i els Dracs. L’equip vasc del Zuzenak i el Cai Deporte Adaptado són dues novetats en el “Trofeu Jocs Catalans” de rugbi adaptat que també comptarà amb la participació d’una selecció de la FCEDF amb jugadors d’altres esports adaptats amb perfil per jugar al rugbi.

La darrera jornada de la Lliga Catalana de natació, “Trofeu Jocs Catalans” comptarà amb la participació de gran part dels medallistes paralímpics catalans, entre ells, Núria Marquès, Óscar Salguero i Miguel Luque en una competició en la que hi ha inscrits més de 70 esportistes i tècnics de diferents clubs. Destacar també l’increment d’esportistes que disputen el Campionat de Catalunya de pàdel i el de petanca. Durant tot el cap de setmana hi hauran exhibicions de ball esportiu, volei i activitats de promoció de diferents esports adaptats als exteriors del Pavelló Vell Congost de Manresa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies